Please use this identifier to cite or link to this item: https://intesud-repositoriodigital.edu.ec/handle/INTESUD/73
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorCalero, Marcelo-
dc.date.accessioned2023-10-31T17:26:40Z-
dc.date.available2023-10-31T17:26:40Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.urihttps://localhost:8080/xmlui/handle/INTESUD/73-
dc.description.abstractTrabajo como requisito previo a la obtención del titulo de Tecnólogo en Gastronomíaes
dc.language.isoeses
dc.subjectInformees
dc.subjectSeminarioes
dc.titleElaboración de Menús y Costoses
dc.typeTechnical Reportes
Appears in Collections:Proyectos de Titulación - Tecnología en Gastronomía

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MARCE CORRECCION ori.docxInforme Final del Seminario - Taller217.06 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.