Please use this identifier to cite or link to this item:
https://intesud-repositoriodigital.edu.ec/handle/INTESUD/126
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Chaciguano Guevara, Nathaly Selena | - |
dc.date.accessioned | 2024-12-12T18:35:07Z | - |
dc.date.available | 2024-12-12T18:35:07Z | - |
dc.date.issued | 2024-04 | - |
dc.identifier.uri | https://intesud-repositoriodigital.edu.ec/handle/INTESUD/126 | - |
dc.description | The purpose of this project was to analyze the feasibility of creating a micro-enterprise of artisanal liquors in the city of Quito, Guamaní parish. This study seeks to provide a detailed understanding of the factors that would influence success. Artisanal liqueurs are made using a variety of natural ingredients such as leaves, fruits, stems, roots, peels, fruit juices and essential oils. In the production of our liqueur, the use of fruits and brandy stands out, one of the .The first distillates obtained from sugar cane, these components are not only raw materials, but also bearers of cultural and ancestral legacies that last over time. | es |
dc.description.abstract | El presente proyecto tuvo la finalidad de analizar la factibilidad de la creación de una microempresa de licores artesanales en la ciudad de Quito, parroquia Guamaní. Este estudio busco proporcionar una comprensión detallada de los factores que influirían al éxito. Los licores artesanales se elaboran utilizando una variedad de ingredientes naturales como hojas, frutos, tallos, raíces, cáscaras, jugos de frutas y aceites esenciales, en la elaboración de nuestro licor se destaca el uso de las frutas, y del aguardiente, uno de los primeros destilados obtenidos a partir de la caña de azúcar, estos componentes no solo son materias primas, sino también portadores de legados culturales y ancestrales que perduran en el tiempo. | es |
dc.language.iso | es | es |
dc.subject | licor artesanal, bebidas alcohólicas, microempresa | es |
dc.title | Proyecto de factibilidad para la creación de una microempresa que se dedica a la producción y comercialización de licor artesanal en el sector Sur de Quito, Parroquia Guamaní. | es |
dc.type | Thesis | es |
Appears in Collections: | Proyectos de Titulación - Tecnología en Gastronomía |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Chaciguano Guevara Nathaly Selena.pdf | 1.06 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.